Solnedgång i Rhodos stad.

Det märks att man haft en fantastisk resa när man varje dag sedan man kom hem, längtat tillbaka. Men faktum är att vi tre faktiskt kommer sitta på planet dit igen i sommar. Förhoppningsvis bokar vi redan nu på söndag!

Glömde helt av att kika in här igår. Tänkte berätta om mitt monsterpass på gymmet, men tankarna hann väl vandra iväg I guess. Det var GRYMT iallafall. 1 h ben och 30 min snabb löpning. Dog svett- och trötthetsdöden. När jag kom ur duschen kände jag mig dock som en helt ny människa. Det var värt allt slit!

Idag har jag haft en riktigt lugn dag. Med betoning på riktigt. Sov ut till 8.30 och sen satte jag mig direkt i soffan med frullen och den platsen har jag knappt lämnat idag. Kollat ”Du är vad du äter”, pluggat lite, pratat med både Cajsa, Oskar och Samuel och sedan körde jag ett kort magpass innan jag tog en snabbdusch. Vilodag för min del idag. Trots att jag känner mig rastlös så har jag ingen energi till att göra någonting heller. Keligt när det blir så!

Snart ska jag iallafall ta mig ur lägenheten och åka till mamma för lite kvällsmat. Ingen lagar mat som min mamma, mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *