Sunday dinner for one

Söndag idag och jag nådde mitt mååål! Tror dock inte jag har berättat det för er här på bloggen. Förra söndagen satte jag upp som mål att gå ner 1 kilo på en vecka, genom träning och bra mat. Då stod vågen på 60,5 kg och idag stod den på 59,5 kg! Kan låta klyschigt men maten är verkligen A och O för en hälsosam kropp. Träningen gör inte allt!

Känner mig så nöjd, så nu ska nya mål sättas. Ska klura ut något bra. Älskar att utmana mig själv!

Idag har varit en lugn dag för mig. Vaknade vid 8.30 och låg kvar i sängen lääänge. Åt havregrynsgröt till frulle och sen hamnade jag direkt i soffan. Åkte sen och fixade lite med bilen innan jag körde mot Varberg. Handlade lite snabbt på Hajen och sen var tanken att köra ett benpass på gymmet. Men riktigt så långt kom jag aldrig. Klev in på gymmet och kände efter första setet med knäböj att det inte kommer gå. Körde ett set till innan jag gav upp. Satte mig på motionscykeln och cyklade 1 mil i lugnt tempo. Blev lite av en vilodag idag istället. Men ibland måste man lyssna på kroppen också.

Så jag åkte hem efter det, duschade, lagade mat och hamnade i soffan framför youtube. Åt falafel med stekta och ”råa” grönsaker. Till det en klick dipp gjord på lätt creme fraiche och krydda. Himmelskt gott om ni frågar mig.

Har precis avslutat ett långt telefonsamtal med Samuel som gav mig lite mer energi iallafall. Det blir nog sängen rätt tidigt ändå tror jag. Har ju skola tidigt imorgon trots allt!

Hoppas att ni haft en fin helg! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *