In love with my new shoes

Alltså mina nya skor – HUR FINA!!? Vill bara ha vår nuuuuuu!

Vaknade av mig själv redan vid 6.30 och bestämde mig snabbt för att försöka somna om, vilket näst intill var omöjligt. Småsov/drog mig fram till 8.30 iallafall innan jag gick upp. Åt vaniljkvarg med hallon, mango och granola till frukost, mums! Sen satte jag igång med storstädning av lägenheten, så nu luktar allt fräscht och allt ligger på sina platser. Finns inte mycket som klår det!

Åt precis lite banan med jordnötssmör som ett litet snack innan gymmet, som jag tänkte börja dra mig mot nu. Tror det blir lite triceps, biceps och mage idag, samt cardio på crosstrainern. Känner mig rätt omotiverad idag. Men vill ändå passa på att träna när jag är helt ledig. Ska ändå in till stan för att köpa lite blommor på blomsterlandet och hämta upp min pärla på verkstaden. Motivationen dyker säkert upp när jag väl är där! Ha en fin fredag! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *