Sista februari

I torsdags förra veckan gjorde jag min sista dag på Carlanderska. Gick därifrån med tårar i ögonen, kommer sakna dom allihop så himla mycket!

På fredagen hade jag min årliga kontroll för diabetesen och därefter åkte jag och en vän till Hallarna i Halmstad för en shoppingrunda och lite mat. Fick med mig lite smått och gott hem! Helgen spenderades delvis hemma hos pappsen och delvis i Ullared med en gosig. Kollade på filmer och myste.

I måndags så skulle jag egentligen befunnit mig på skolan. Men då mina svinkoppor aldrig verkar vilja ge med sig, så bokade jag in en akuttid på vårdcentralen istället. Fick äntligen riktig hjälp, så nu smörjer jag med en salva jag fick utskrivet. Börjar se mer och mer resultat nu och peppar, peppar, men det är nog på väg bort nu!

Har sedan dess haft ytterligare två lediga dagar som jag har passat på att njuta av till max. Städat lägenheten, tränat och slappat. Har verkligen behövt dessa dagar för att ta igen alla dessa veckor med minimal sömn och stress. Börjar äntligen känna mig som mig själv igen.

Idag har jag inte fått supermycket gjort. Sov ut till tio, käkade en stor frukost, tog disken och sen satte jag mig i bilen och körde mot gymmet. 1,5 h ben och rumpa med 10 min cardio som avslut. Satte på en tvätt när jag kom hem och nu sitter jag i soffan och har precis käkat lite. Ska strax hoppa in i duschen och sen är tanken att sätta mig med lite plugg. Skön dag ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *