Feel my rythm in your system

Även om det är sjuuuukt tungt att ta sig ur sängen tidigt på morgonen, så är det väl ändå knappast mycket som slår det när man kommit upp och sitter med en skål havregrynsgröt och med tända ljus framför sig? Uppskattar den stunden på morgonen riktigt mycket faktiskt. Brukar till och med gå upp lite extra tidigt för att kunna sitta lite längre och bara njuta av stillheten.

7.45 befann jag mig på praktiken och med en kropp som var tröttare än någonsin. Nog för att man kan vara trött, men detta var på en heeeelt ny nivå! Lyckades klara av mina timmar iallafall och sen satte jag mig på tåget hem igen. Slumrade till en stund och sen var det bara att ta sig i kragen för att dra sig mot gymmet! Körde ett helkroppspass med massor utav dropsets. Det är nog det bästa jag vet på gymmet just nu – dropsets. Man pumpar ur exakt all energi som finns i muskeln. Love it!

När jag kom hem så var jag hög på endorfiner, så jag fick för mig att göra ett ryck med att dammsuga, dammtorka, slänga ut sopor och ta berget med disk. Tog sen en dusch och fixade mig en tallrik med stekt halloumi, blomkål, haricot verts och sallad. Mums!

Nu tänkte jag börja dra mig mot sängen. Behöver sova ikapp några timmar som jag tappat, hehe. Natti!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *