Veckostart

Bildbrist så det skriker om det, så jag bjuder på en från juldagen när vi fick för oss att föreviga en trippelkyss, haha.

Då var det måndag igen. Suck. Klockan stod på 4.20 och det var bara att stiga upp. Jag har dock haft en riktigt härlig helg. Den startade som sagt med bio, som för övrigt var superbra! Lördagen var slapp till en början, men slutade upp med en massa dans på Bratts dansgolv. En riktigt lyckad utgång med andra ord. Söndagen var en riktig bakisdag. Pizza och annat gott slank ner i magen och serie/film visades på datorn. Som en söndag ska se ut!

Skönt att få vila ut lite. Men nu blir det full rulle igen. Praktik måndag-fredag och därefter jobb på lördag. På min ”att-göra-lista” utöver det i veckan, så finns det väl bara en sak och det är att träna. Varit ruskigt dålig på det de senaste! Idag blir det dock inget då jag kommer komma hem sent efter mitt kuratorbesök i Falkenberg. Tänkte bara laga lite mat och kolla serie ikväll, samt lägga mig väldigt tidigt!

Hoppas ni haft en fin helg, puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *