Roses are red

Från mig till mig. Tycker färska blommor gör så himla mycket i hemmet. Känns mer hemtrevligt på nått vis!

Dag 10 av 12 klar! Äntligen börjar sovmorgonen närma sig med stormsteg. Efter alldeles för lite sömn de senaste nätterna har kroppen verkligen sagt ifrån. Orkelös och fruktansvärt trött. Tror nog aldrig jag varit såhär trött någonsin. Försov mig dessutom 30 minuter imorse. Ögonen gick nästan i kors när jag körde till tågstationen imorse. Däckade cirka en sekund efter jag satt mig i tågsätet. Trots denna brutala trötthet så gick journalskrivandet riktigt bra! Fick röjt undan en hel del med diktat och fick high five, efter high five från min handledare, haha. Lärt mig så sjukt mycket på dessa få dagarna!

Alltså wow, tänk att det är detta jag kommer få jobba heltid med sen!? Vill bara bli klar med utbildningen NU!

Nu visas Sveriges mästerkock på datorn och så snart det är slut så är planen att sova. Godnatt på er!! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *