Let’s get high on believing

Man hade väl kunnat hoppats att jag satt tillfixad i soffan med ett vinglas i handen som på bilden, men icke. Jag sitter nyduschad med blött hår och påsar under ögonen istället. Men jag har haft en bra dag iallafall! Journalskrivande även idag, men det har gått i ett lagom tempo. Alla verkade vara lite måndagströtta, så det gjorde inget att jag också var det hehe.

Efter praktiken tog jag tåget hem till Varberg med pwo:n i högsta hugg. Var lagom speedad när jag kom fram kan jag säga! Körde ett grymt pass för rygg och mage idag. Avslutade med att köra gärnet på crosstrainern i 15 minuter. Svetten rann om mig! Åkte sen hem alldeles hög på endorfiner. Så himla gött när man verkligen får till sina pass!

Nu har jag kollat på Sveriges mästerkock och tänkte börja dra mig mot sängen. Helt slut efter den här dagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *