Trötthet som heter duga

Första praktikveckan avklarad och min hjärna är fullproppad av nya kunskaper. Tänka sig vad lite man vet egentligen!

Då klockan stått på 4.30 varje morgon nu så börjar tröttheten lägga sig som ett mörkt moln över huvudet. Orkelös är bara förnamnet. Trots det så bestämde jag mig för att gå på den nya Insidious på bio med några goa igår. Sjukt bra film!! Somnade sen alldeles för sent och när klockan ringde för jobb på Gekås kl. 6.30, trodde jag att det var ett skämt.

Körde motvilligt mot jobbet och betade av några timmar där. Nu ligger jag nyäten och nyduschad i soffan. Kroppen är alldeles mör efter allt springade. Somnar nog väldigt gott inatt! Imorgon blir det ännu en jobbdag, innan praktikveckan drar igång igen. Ångest över att behöva ställa klockan tidigt 12 dagar i rad. Men nu är 6/12 dagar redan avcheckade. Det känns nästan lyxigt att kunna ställa klockan på 7.00 istället för 4.30 imorgon, nääästan sovmorgon ju! Haha.

Nu ska jag kolla lite på en film med familjen innan det blir dags för att nana. Pusss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *