Nyårscupen

Efter en riktigt lyckad after work med hela goa gänget så somnade jag gott hos bästa felle. Blev väckt dagen därpå, då det stod Stålbomsfrulle på schemat innan vi skulle bege oss till Falkhallen för fotbollstittande!

Mötte upp lollo där och käkade en stor frukost (dom gjorde, jag var alldeles för bakis haha). Sen var det nyårscupen som gällde och gud vad spännande matcherna var! För att göra saken ännu bättre så vann självklart världens bästa Ullared hela skiten! Lycklig från topp till tå.

Åkte sen hem till pappa för tacokväll och sen somnade jag redan vid 20.00. Klockan stod på 6, då jobbet kallade och det var bara att motvilligt stiga upp. Dagen gick dock förvånansvärt snabbt!

Nu ligger jag i sängen i min lägenhet och tänkte strax nana. Imorgon sätter skolan igång igen och jag är allt annat än taggad. Men lite rutiner igen ska bli lite skönt ändå. Hoppas ni haft en fin helg, kramis och godnatt från mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *