Girls night

Sleepover med den bästa människan jag vet. Efter lite hjärtekras så var det mer än behövligt. Lagade vegetarisk schnitzel med rotfrukter i ugn och kantarellsås. Mummaa! Hade ansiktsmask och kollade på nått mysigt program innan jag somnade gott på madrassen intill Felicias säng.

Onsdagen började med ett kuratorbesök och sen lite shopping i Varberg. Fick även visat Felicia mitt nya place. När hon satte sig på tåget hem så mötte jag upp Oskar på gymmet för lite ben och mage!

Imorse vaknade jag vid 9-tiden och började packa ihop diverse saker som skulle följa med mig hem till skogen. Lämnade lägisen och körde mot affären och systembolaget. Alkohol inför årets sista festligheter är inhandlat och även massa vegetariska substitut, eftersom att ingen utav mina föräldrar har något sådant hemma.

Drog mig sen till gymmet för ett träningspass där rumpan stod i fokus. Fick riktigt bra kontakt idag! Körde sen hem till Ätran och här ligger jag nu i sängen hos pappa. Blir en lugn kväll idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *