Lakto-ovo-vegetarian

Vad många inte vet är att jag sedan jag flyttade hemifrån till största del bara lagar vegetarisk mat. Har väl varit lite av en flexitarian. Däremot har jag ätit kött när jag varit hemma hos mina föräldrar osv, då alla i familjen äter det. Men sedan igår när jag såg den hemska videon om hajarna, så googlade jag runt på djurindustrin i Sverige och fann bland annat denna videon. Jag blev så fruktansvärt ledsen och arg. Visst har man hört om att den industrin är hemsk, men jag har aldrig riktigt vågat titta på någon video tidigare. Nu har jag fått upp ögonen på riktigt och ju mer jag tänker på det så känns det mer och mer självklart. Jag vill bli lakto-ovo-vegetarian.

Jag blir äcklad när jag tänker på alla djur man stoppat i sig och hur dessa djur faktiskt blivit behandlade. Jag mådde illa på riktigt när jag tittade på alla dessa videos. Det är en riktigt grisig och äcklig industri som vi människor stödjer genom att köpa kött dagligen. Jag har bestämt mig för att detta inte är en industri jag vill stödja. Successivt tänker jag helt utesluta kött helt enkelt. Just nu efter att ha fått insikt i hur industrin ser ut och hur stor miljöbov det är, så känns det faktiskt inte så svårt. Vi får väl se, men jag tänker ge det ett ärligt försök!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *