WWF

En favorit av de youtubers jag tittar på nästan dagligen är Therese Lindgren. I sin senaste video tar hon upp om hur havet och alla dess djur håller på att dö ut, samt om hur den populära ”hajfenssoppan” går till. Det var så fruktansvärt hemskt att titta på och tårarna föll efter bara några sekunder. Jag kände att jag var tvungen till att skänka en peng till denna insamlingen. Oavsett djurart förtjänar INGEN att bli behandlad på detta viset.

Ta er tiden och titta på videon säger jag bara. En liten peng har alla råd med och som det står i kommentarerna: om alla Therese’s prenumeranter skänker 10 kronor var, så skulle det resultera i 6 MILJONER kronor. I skrivande stund har videon varit uppe i 4 timmar och insamlingen är redan uppe i över 150 000 kr.

Detta berörde verkligen mitt hjärta så sjukt mycket, så jag har nu bestämt mig att ett av mina nyårslöften kommer vara att skänka mer pengar till välgörenhet. För visst känns det hur bra som helst när man gjort det? Det behöver inte handla om en stor summa, men lite hjälper alltid om man hjälps åt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *