Hjärtan

Några av de få människor jag verkligen kan luta mig mot i alla lägen. <3

Idag är det onsdag och min skolvecka tog slut igår. Vi spenderar faktiskt endast två dagar i veckan på självaste skolan. Resten av dagarna så får vi hemuppgifter som ska vara gjorda tills nästa vecka. Än så länge har vi dock inte blivit överösta med plugg, vilket är skönt. Lite mjukstart på skollivet är nog inte helt fel.

Jag är dålig på att uppdatera här, jag vet. Mitt mående har inte varit helt hundra de senaste veckorna. Mycket som har känts tungt och det har hänt grejer som mitt psyke inte riktigt har orkat med. Då går jag liksom ner i mig själv istället. Men idag ryckte jag upp mig, åkte till gymmet för Indoor Walking kl. 8.30 med mamma. Duschade och körde hem för plugg och mat. Sen körde jag en sväng till Falkenberg för mys med Julia. Åkte sen hem till lilla Ätran. Gosade med Zotis och pussade på en överlycklig Chilli. Det är sjukt vad bra energi mina djur utsöndrar, känner ett sånt lugn. Imorgon slipper jag äntligen ställa klockan. Sovmorgon är mer än välbehövligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *