Indoor walking

Kvällens mat. Dock i en matlåda, men huuuur gott!?

Ännu en föreläsning på skolan avklarad. Imorgon är första kursen avslutad! Har alltså redan gått på högskola i 2 veckor? Om det går så fort nu, hur fort kommer inte resten av tiden gå då!?

Tog tåget hem vid 15.30 och väl hemma i Varberg blev jag upplockad av mamsi som körde mig till lägenheten. Sprang snabbt upp och bytte om, tryckte i mig en proteinbar och packade gymväskan. Jag och mamma hade bokat in oss på ”Indoor walking”. Ett pass på 60 minuter, varav svetten bokstavligt rann efter bara 10 minuter. Kändes som någon hällt en kanna vatten över mig. Så. Jävla. Gött. Sen blev det dusch innan jag blev hemskjutsad och jag värmde en stooor matlåda. Ligger i matkoma nu efter både mat och vattenmelon. Magen spricker nog när som helst, haha. Nu tänkte jag borsta tänderna, fläta håret och kolla några youtubeklipp innan jag slocknar. Som en vanlig kväll ser ut om man heter Yasmine. Godnatt finisar!

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *