Vårdyrkeshögskolan

En dag fylld med massa ny information. Hjärnan fick jobba, så att säga. Men det var spännande! Vi håller just nu på med en kurs som kallas ”informationsteknik”, vilket är att lära sig hur man hanterar word, excel och powerpoint!

Igår tog jag även tagit tag i ett väldigt jobbigt problem. Nämligen spindlarna i duschrummet som är på källarplan. Vågade knappt gå in där för att duscha. Till slut tog jag dammsugaren under armen och tog fram moppen. Fick bort några stycken, men sen gick det inte längre och grannen fick ta över (tack!!!). Kröp i hela kroppen på mig och när jag väl slappnat av igen och lägger mig i sängen så kryper det en spindel över täcket. Då kom panikångesten och jag bröt ihop totalt haha. Usch, mindre rolig kväll. Idag är jag extremt trött. Men en skoldag ska betas av och sen åker jag hem till pappis ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *