Fajitaaaa

Första dagen gick bra, det var mest introduktion och sen fick vi träffa alla klasskamrater. Fick en bra känsla av det hela, så det känns jätteskönt! När jag var hemma i Varberg åkte jag med mamma till Friskis och Svettis för att träna och skaffa gymkort. Träffade sen en vän på kvällen, bara snackade och tog det lugnt!

Igår var det ingen skola, så jag passade på att köra ett benpass på gymmet. Sen kom Felicia med tåget 15.25, så jag mötte upp henne och vi gick en sväng på stan. Fick en blombukett av henne också, hur fin!? När vi kom tillbaka till lägenheten igen började vi laga mat. Fajitas med sallad! Riktigt gott!! Till efterrätt blev det vattenmelon framför gårdagens Idol. Bra dag!

Idag är första riktiga skoldagen, så just nu sitter jag på tåget mot Göteborg med musik i hörlurarna. Ska bli spännande att se om jag hittar till skolan från centralen idag. Sist fick jag panik och tog en taxi haha! Har en timmas marginal iallafall, så det ska jag nog lösa. Hoppas ni får en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *