Lördag

Såhär startade min dag igår och jag önskar att jag kunde säga detsamma om idag, men då skulle jag ljuga. Klockan ringde tidigare för att hinna upp och träna innan jobbet. Men när Chilli låg jämte och ville gosa, så ställde jag om klockan. Träning känns inte kul just nu och det suger. Känner inte att tiden räcker till och det tar emot varje gång. Hoppas att det beror på att det händer så mycket saker i mitt liv för tillfället. Förhoppningsvis kommer detta ändras så fort jag kommit in i rutiner igen. 

Sista dagen på jobbet innan skolan börjar och imorgon går flyttlasset till Varberg. Kommer ju dock jobba en del helger, men efter en sommar fylld av massa jobb ska det bli skönt med ett litet break. Nu ska jag hoppa i jobbkläderna och köra iväg. Stängning även idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *