Keys to a new life

Oj här har det hänt mycket sen jag skrev sist. Har fortfarande inte spräckt bubblan jag lever i, vilket jag inte lär göra på ett tag heller för den delen. Jag är trött och sliten. Känner mig ynklig, som ett barn som ska börja skolan för första gången. Kan knappt förstå att detta på riktigt kommer hända.

Sen blev jag med lägenhet i söndags! En liten, liten vindslägenhet i centrala Varberg där jag kommer dela kök och badrum med en annan tjej. Tror det kommer bli hur bra som helst. Kommer pendla första tiden tills jag hittar något i Göteborg. Vilket förhoppningsvis redan verkar ha löst sig, inom en snar framtid! Går i flytt-tankar hela tiden och kommer på mig själv med att tänka alldeles för mycket. Vill bara kunna koppla bort allt som har med nästa vecka att göra, men det är lättare sagt än gjort. Det är ju så nära nu.

Idag har jag iallafall jobbat, sen tränat med Madde och när jag kom hem blev det dusch och mat. Nu ligger jag ihopkrupen i soffan och ska alldeles strax lägga mig och sova. En lång dag imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *