Ännu mera kantareller och en stressad själ

Från häromdagen när jag, mamma och morfar gav oss ut i skogen för kantarelljakt!  Smörstekta kantareller måste ju vara guds gåva till jorden? Helt sinnessjukt gott!

Lever som i en bubbla numera. Dagarna springer iväg lite för fort. Letar lägenheter, söker studielån och bidrag, jobbar, tränar, sover för dåligt och magkatarren ligger på lur hela tiden. Finns inte heller någon tid att bara slappna av? Hinner inte?? Sakerna jag gör, måste göras. Om 1,5 vecka börjar mitt nya liv!? Vill inte känna ångest, men det gör jag. Verkligen. Men har iallafall hunnit landa i tanken mer och mer..

Idag körde jag ett tufft benpass på gymmet. Det som får stressen att släppa lite. Där är det bara jag och min musik. Nu ligger jag nyduschad i soffan, mätt och belåten. Känner mig riktigt avslappnad för tillfället. Fick bockat av ännu en sak som skulle göras innan skolstart. Skönt. Nu ska jag verkligen bara ligga här resten av kvällen. Njuta av att ångesten just nu inte är så stark, njuta av tystheten och bara vara. Det behöver jag. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *