Ett glädjebesked

Vilken kanonhelg jag har haft. Mys med kusinerna, minigolfspelande, kikande i affärer och sist men inte minst: svampplockning. Alltså förstår ni hur mycket kantareller vi hittade?? En hel korg full och det fanns ännu mer kvar. Hade vi inte haft bråttom hem så hade vi fyllt nästan lika mycket till. SÅ KUL!

Idag är det måndag och jag kickade igång veckan med jobb mellan 7 och 16. Avslutade jobbpasset med att jag och Emilia springer runt halva Gekås i jakt på min väska med ALLT (kort, körkort, spruta och provtagare osv) viktigt i. Trodde till slut att någon snott den och brast ut i gråt, men vips dök den upp och jag grät ännu mer, fast av lättnad. Fick sån panik, haha. Körde sen hemåt och fick höra underbara nyheter. Min gammelfarmor som för snart 8 månader sen fick cancer, har blivit friskförklarad. Hjälp vad stolt och lycklig jag är. En riktig superkvinna.

Nu ska jag äta upp min mango och sen blir det sängen för min del. Nattis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *