BeyBey Beauty

Dagen efter jag hade bokat Rhodos-resan så ramlade dessa skönheter ner i brevlådan. Dom får såklart hänga med!

En ledig dag med en massa sol idag. Jag tog sovmorgon till 8.30 (kunde inte sova längre haha) och gosade en bra stund med Chilli som låg jämte mig. Kollade youtube under frukosten och sen drog jag ut och sprang runt Gunnarp. Längesen jag sprang så långt, men det gick riktigt bra faktiskt! Släppte sen ut kaninerna någon timma innan jag körde hem mot mamma. Har haft en hårinpackning, snackat med Elin i telefon och städat av rummet lite snabbt. Nu är jag trött.. Sitter med kaffe i soffan och vill bara lägga mig och sova tills morgondagen. Men då klockan bara är 17.00 än så länge så vore det ett dumt beslut haha. Ska istället sätta på ett avsnitt av Hart of Dixie som jag inte sett på eeeevigheter, minns inte ens vilket avsnitt jag var på. Så tänkte leta upp det och fortsätta dricka mitt kaffe innan kvällsmat. Två dagar kvar till en ledig helg! Kommer alltså bara ha jobbat 3 dagar denna veckan. Det är så skönt så ni anar inte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *