Hello beauties

Välkomna hem till mig! (Chilli ville vara med på ett hörn också, fick inte fota ifred haha) Nike Revolution 3 i mintgrön/pastellblå. Första paret träningsskor som inte har nått rosa eller lila i sig tror jag haha. Väääldigt nöjd, så de kommer användas flitigt på gymmet!

Tänkte ha en lugn morgon med lite frukost och kaffe innan jag skulle bege mig till jobbet för att träna, men istället för att trycka på ”snooze” så trycker jag tydligen på ”stopp” och vaknar till en timma senare. Woops! Fick slänga i mig en macka och köra nästan direkt för att hinna fram till klockan 7, då jag skulle möta upp Madde. Vi körde ett ordentligt ryggpass och avslutade med ett superset för magen. Sjukt kul och lärorikt att träna med någon som uppskattar träning lika mycket som jag. Kommer definitivt bli fler gånger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *