Gifts from the people I love

Födelsedagspresenter från mina närmaste. Bubblar i mig av lycka. Älskar min familj och mina släktingar så mycket att det gör ont. Så lyckligt lottad att få ha sånna människor i mitt liv.

En rolig dag på jobbet då jag fick köra pall med eldriven truck för första gången. Tiden gick riktigt snabbt! Nu ikväll har vi firat mig med hemmagjord lasagne och sen massa gottigheter på det. Är så mätt att jag mår illa haha. Kommer somna med ett leende på läpparna. Imorgon åker jag och Felicia till halmstad för lite shopping och på kvällen ska jag ut och äta med Elin, Julia och Moa. BRA DAG. På söndag ska jag göra massa tråkigt, som tvätta bilen, städa rummet osv. Men framförallt ska jag vila i massor. Min kropp behöver koppla av. Går bara massa jobbtankar i mitt huvud. Kan inte riktigt förstå att jag är helt ledig i helgen! Har inte hänt på 9 veckor!! Hjärnan är fortfarande inställd på jobb imorgon haha. Nu ska jag njuta av kvällen lite till innan sängdags. Godnatt fina ni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *