add. ice cream

Alltså denna glassen var något stööört god!?

Försöker dra ner mer på mitt sockerintag, men att sluta helt är ju såklart väldigt svårt. Har blivit en riktig godisråtta! Var lite smått sockersugen när jag handlade och den här glassen ramlade ner i korgen. Utan tillsatt socker, proteinrik, kalori- och fettsnål. Ett väldigt bra alternativ om man ändå är sugen på något. Den här smaken var riktigt god dessutom! Tips!

En lång dag, men fullproppad med saker jag tycker om. Mys med vännerna, god mat och lite träning. Nu ligger jag utslagen i soffan och väntar på biggest loser. Såå spännande!! Imorgon blir det en sväng in till stan igen. Startar dagen med våfflor och två fina vänner. Efter det ska jag äntligen fixa naglarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *