Förmiddags-syssla

Och vips så var bilen vit igen! Alltså ni förstår inte hur nöjd jag är med min bil! Bland det bästa jag någonsin gjort var att köpa den!!

Vaknade vid 8.00 imorse och låg kvar i sängen en timma till, så himla skönt med sovmorgon! Gick sen upp och kollade biggest loser med lite frukost i knät. Därefter fick sig bilen en omgång av tvättsvamparna! Drog sen ut på en 4km löprunda, följt av 110 armhävningar. Hoppade in i duschen och nu sitter jag ute i solen med en kopp kaffe och en flaska isvatten. Ska strax fixa i ordning mig lite för att sen åka till Ullared och möta upp mamma där. Blir en sväng in på Gekås och sen även Guld & silver. Har ett presentkort som jag tänkte utnyttja, så hoppas jag hittar något fint!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *