One year

I ett helt år har mitt hjärta varit ditt. Jag har gett dig hela mig och lite till. Det har varit både upp och ned såklart, men kärleken har alltid vunnit. Och jag har så mycket mer kärlek att ge dig. Du fyller ett hål som jag aldrig trodde kunde lagas. Du är bäst Chrille och jag älskar dig från djupet av mitt hjärta. ❤️

Detta skulle komma upp igårkväll egentligen. Men så långt kom jag aldrig haha. Idag är det söndag och jag har jobbat klart för dagen. Eller ja, för två timmar sedan för att vara exakt! När jag kom hem så åkte träningskläderna på och jag begav mig ner i källaren för att springa 2 snabba kilometer. Sen hoppade jag in i duschen och nu har jag precis fått i mig lite mat. Imorgon får jag lite sovmorgon då jag inte börjar förrän 11. Så skönt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *