Pulled oumph

Idag körde jag på en vegetarisk tisdag, så till kvällsmat lagade jag pulled oumph med pasta och majs. Riktigt gott blev det! Aldrig testat pulled oumph tidigare med blev väldigt positivt överraskad. Ska köpa hem mer så snart jag kan. Tänkte ha ett litet nyårslöfte med att börja äta mer vegetariskt. Dock går det inget vidare just nu, men minst en dag i veckan borde jag kunna lösa. Det handlar ju mest bara om lathet, haha..

Åkte hem från Chrille innan idag och när jag kom hem släppte jag ut kaninerna samtidigt som jag städade burarna. Sen la jag mig i sängen med noll energi och undrade hur jag skulle orka köra intervaller som jag bestämt mig för. Men drog mig upp ur sängen efter någon timme och klarade mig igenom 5km trots allt! Imorgon ska jag åka in till stan för lite brunch med Moa och sen ett möte hos kuratorn. Sen blir det veckohandling med pappsen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *