Uppdatering från sängen

Godmorgon hörrni! Här ligger jag i sängen och drar mig för att gå upp. Sovit så extremt gott inatt, vilket jag inte gjort på nästan 2 veckor. Beror nog på lördagens festligheter, för lite sömn, men också för att jag fick somna i Chrilles famn.

Blev en spontan utgång i lördags. Förfestade med Moa och ett gäng killar och sen drog jag vidare in till stan för att möta upp Felicia och Lollo på Bratt. Jävlar vad kul jag hade! Dansade i princip heeela kvällen. Sen avslutades kvällen med pastavagnen hemma hos Lollo. En perfekt kväll helt enkelt!

Igår åkte jag hem till Chrille, där det var kalas för hans lillebror. Lagom pigg på det var man ju dock inte. Sen la vi oss i sängen och kollade ett serieavsnitt som jag stensomnade till, såå skönt! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Är sjukt otaggad på träning, så det får nog bli en sväng till Överby bara. Blir nog bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *