Stålbomsfrulle

Igår morse åkte jag mot stan vid 10, för att möta upp Felicia för frukost på stålboms. Lyxade till det med en chokladbiskvi till efterätt, hehe. Sen åkte jag vidare till Matilda för att fixa naglarna. Vinröda, med lite diskret glitter på ena nageln fick det bli denna gången! Tänkte det kan vara fint nu till jul och nyår.

Därefter satte jag mig i bilen igen och körde mot Trollhättan. När jag var framme körde jag direkt till Stc för att köpa 2st 10-kort där, som en tidig julklapp till mig själv. Sen åkte jag hem till Chrille för massa mys innan han åkte iväg på innebandy-träning och jag åkte till Stc för att gymma. Somnade sen gott i Chrilles trygga famn framför Modern family. En perfekt dag helt enkelt!

Idag ska jag kika i lite affärer, träna ben/rumpa och kolla serie. Chrille ska ut och käka med jobbet ikväll, så får se när han kommer hem. Har iallafall en hel dag att ta död på, men det ska jag nog lösa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *