Fullt upp

Saknar Grekland..

Mycket stressande de senaste dagarna har lett till magkatarr alldeles för ofta. Tackade därför nej till en extra jobbdag denna veckan och även till fest i helgen. Behöver några dagars helt ledigt nu känner jag. Kroppen och huvudet hänger inte med riktigt.

Idag har jag jobbat och sen tränat. Hann sen hem för en dusch och lite mat innan jag skulle befinna mig hos pappa. Hade ett litet möte med en utav hans kompisar angående en facebook-sida till hans företag. Kändes dock inte helt hundra, så det blir nog inget med det. Kanske lika bra, mitt huvud behöver inte mer kaos för tillfället. Imorgon ska jag upp tidigt för ombesiktning och sen ett möte. Därefter väntas träning och jobb 11.15 till stängning! Puh, blir matt bara jag tänker på morgondagen. Nu ska jag nana så jag orkar, godnatt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *