Onsdags-stress

Efter en stressig dag som idag hade jag helst av allt krypit ner under täcket bredvid min älskling. Känns surt att han bor 20 mil ifrån mig. Tror att saknaden blir extra stor då..

Puh, äntligen en lugn stund. Haft väldigt hektiska dagar i veckan. Jobb, träning, sova äta och så lite mer jobb. Idag så började dagen rätt lugnt, men slutade med en sönderstressad Yasmine, haha. Jobbade till 17 idag och sen fick jag handla lite innan jag begav mig hem. Möttes av mat på bordet, vilket jag fick slänga i mig lite snabbt innan det var dags att åka iväg på ett träningspass. Körde ett bål/baspass i Vessigebro med Felicia. Var inte alltför jobbigt dock. Lite smått besvikna var vi, men tror min kropp behövde lite träningsvila.
Nu ligger jag äntligen i sängen efter en lång händelserik dag. Imorgon är jag ledig, men det blir full rulle ändå. Först ska jag fixa mina naglar kl. 9 i Falkenberg, sen käka thaimat med Elin och Moa, besikta bilen och sen blir det en löptur med pappa lite senare på kvällen. Vi hörs imorgon kära ni, puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *