In the name of love

Lite halvdana bilder från min och Chrilles myskväll, där hade man det gött!

Hejs svejs! Dagen startade med jobb från 6 till 15. Därefter handlade jag och fortsatte mot gymmet. Körde 35 minuter armar innan jag begav mig hemåt. Väl hemma väntades en 5 kilometers löptur med pappa. Sega ben sen gårdagens tabata, men det gick ändå hyffsat bra. Tog sen en dusch och fixade lite mat. Gjorde en blandning av vitlöksfräst halloumi och paprika med bönpasta till. Riktigt gott måste jag säga!

Nu ligger jag helt utslagen i min säng med datorn i knät. Känns att man varit igång sen 4.30.. Ska dricka upp koppen med te som står bredvid mig och kolla nått avsnitt Modern family innan jag lägger mig. Imorgon blir det först gym, sen jobb 11-20! Puss & kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *