Tabata hiit

Avslutade precis ett kort, men intensivt tabata-pass med tjejen ovan och lite musik. Tänkte att 20 min det hinner jag med, det kan ju inte vara sååå jobbigt. Men just nu rinner svetten om mig och låren värker haha. Sjukt effektivt. Har man inte mycket tid över, eller om klockan börjar bli mycket men man ändå vill få upp flåset så är detta ett perfekt alternativ! Tips tips!

6:e och sista träningspasset för denna veckan är avklarat. Känns riktigt bra i hela kroppen! Nu är det bara att försöka hålla i detta så gott det går. Veckodagarna ska vara så gott som sockerfria o någorlunda nyttiga. Men helgerna är faktiskt till för att unna sig, så det tänker jag fortsätta med.

En mysig och lugn helg börjar lida mot sitt slut och imorgon väntas en ny jobb- och träningsvecka. Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *