Simba

IMG_8409.JPGIMG_1940

Nu är det så gott som bestämt att denna lilla plutten ska bli min. Simba, som rubriken lyder, kommer bli namnet. Tycker det passar bra då han verkligen är som ett litet minilejon. Om cirka 1,5 vecka tar vi hem honom. Längtar sååå mycket!! ♡

Idag har jag legat ute i solen nästan exakt hela dagen. Helt sjukt vad varmt det har varit! Tog även mitt första dopp i sjön för i år haha. Har också hunnit med en springrunda på 4km i bra tempo. Förstår inte vad jag tänkte med för höll nästan på att svimma av värmen! Skönt att ha det gjort i alla fall.

Imorgon ska jag iväg och fixa lite saker i Falkenberg och sedan käka thaimat med Elin & Julia. Varit så himla sugen på det länge nu så ska bli supergott!

Pussar och Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *