Mysig dag

Hejsan!

Igår la jag mig tidigt så jag va så trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna. Hade sovmorgon idag, som vanligt på måndagar. Behövde jag verkligen. Så fick sova ut ordentligt idag. Sen gick jag till skolan för en kort lektion. Fixade lite med projektarbete innan det var dags för mat. Efter maten satt jag och Lina och jobbade lite med en uppgift. Vid ett kom mamma och hämtade mig och jag övningskörde till Halmstad där jag hade tid hos hudläkaren. När vi var klara där så åkte vi till skopunkten och team sportia. Hittade ett par nya supersköna träningstights och en ny vattenflaska. Tyckte jag kunde unna mig det då jag precis fått lön.  Sen åkte vi vidare till apoteket och Ica. Tog sen en fika där och sen vidare hem igen.

Tog en skön dusch när jag kom hem och värmde lite mat. Och nu har jag precis skrivit klart mitt tal som ska hållas inför klassen imorgon. Ska göra mig i ordning för sängen nu och lägga mig och läsa i engelskaboken någon timma innan det är dags för att nana. Puss&Kram.

IMG_4234.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *