Vad jag ville bli när jag var liten…

IMG_4135.JPG

IMG_4120.JPG

IMG_4138.JPG

IMG_4119.JPG
Studentfest 1!
Herregud, vilken galen och rolig kväll det var! Alla verkligen gick in för det och bara öste på. Toppade mina förväntningar! Skolan dagen efter var väl inte lika rolig kanske, men det hör ju till att komma bakis och sliten till skolan när man är student, haha.
Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Förutom läst i engelskaboken. Skulle egentligen dragit till stan ikväll, men eftersom jag åkt på någon skit och inte mår speciellt bra, så hoppade jag det. Lika bra, så hinner kroppen återhämta sig inför nästa vecka.
Är så glad att denna veckan äntligen är över. Har stressat ihjäl mig för att hinna med allt. Klarade teoriprovet i onsdags vilket var en STOR lättnad. Gick lite sämre på uppkörningen dock, men det är bara att komma igen! Nu slipper jag pluggandet iallafall.
Ikväll myser jag i soffan med mamma framför en film och popcorn. Ha det bra! Kramis : )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *