En onsdag

Hej! Var och testade linser idag, kändes lite konstigt men det ska jag nog vänja mig vid. Fick också reda på att min syn försämrats, så jag måste även byta glasögon eftersom man inte kan ha linser jämt. Hoppas jag hittar några bågar som jag trivs med denna gången, är inte så förtjust i mina nuvarande.

När jag kom hem till pappa i eftermiddags så satte jag mig i soffan med kaffe och ett oth-avsnitt. Sen pluggade körkortsteori i några timmar. Blev lite extra tagg på att ta körkortet nu när tre av mina kära vänner tog sitt idag (grattis!!). Alla får det att låta så enkelt.. Teorin är jag så gott som klar med och tror inte jag kommer ha några större problem med den. Men körningen är jag sjukt osäker på, blir nervös bara jag tänker på det. Åh.. Men nu är det dags o ta tag i det, får ge det en chans iallafall.

Ett extra stort grattis till min bästa vän som fyller 18 år idag! ♥

IMG_3921.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *