Back to school

Då var skolan igång igen och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Börjar mitt tredje och sista år på gymnasiet. Känns så sjukt att jag om mindre än ett år har jag gått ut skolan!!

Iallafall, idag började som sagt skolan igen. Dock blev det inte ett långvarigt besök då vi bara fick lite information om hur året kommer se ut osv. Sen gick jag och Stina runt på stan och kollade lite. Fick köpt presenter till ett födelsedagsbarn som fyller år nästa vecka. Nu är jag hemma i lägenheten och har precis tagit en dusch, satt på mig mjukiskläder, kokat kaffe, fixat fika och satt mig i fåtöljen med datorn i knät. Tror inte direkt att det händer något speciellt idag, lär bara ta det lugnt och kolla på serie som vanligt. Har kanske inte nämnt att jag fixat nytt boende här i stan. Jag hyr ett rum i en lägenhet med egen ingång, hall och toalett hos en som min mamma känner. Delar dock dusch och kök med henne så det känns lite ovant. Men det kommer jag förhoppningsvis vänja mig vid. tumblr_naj0uw4OYB1r5gmiko1_500

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *