Milen

Efter en hel helg med jobb så var det dags för skola igen. Var inte kul att gå upp igår kan jag säga. Hade två lektioner och sen sprang vi en gymnasieruset, vilket är en mil. Klarade springa hela tiden faktiskt. Varit mitt mål i 3 år att klara av det och nu äntligen! Stolt.

Fick sluta tidigare igår så jag drog hem, duschade och sen satt jag med naturkunskapsboken och pluggade. Drog sen hem till Cajsa och åt och pluggade lite till innan vi la oss och sov. Kom hem till stugan för en liten stund sen och ska strax cykla iväg till ett möte. Sen blir det skola, plugg och min första körlektion. Åker nog hem till mamma sen.

Imorgon är det valborg. Hoppas allt löser sig bra, för då ska jag ha en toppenkväll har jag bestämt. Ha det fint, puss!Skärmavbild 2014-04-29 kl. 09.38.16

Älskar det fina vädret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *