Stöten!

Hejsan! Ledsen för dålig uppdatering, men har inte riktigt haft tid eller ork, allt är bara kaos nu. I torsdags åkte jag hem iallafall och pluggade matte hela kvällen. I fredags drog jag och käkade på stantons med Elin, Annie och Kellie. Sen följde Elin och Annie med mig hem en sväng och myste. Försökte lägga mig hyfsat tidigt, eftersom jag skulle upp vid 4 på lördagen. Men det slutade istället med att jag bara sov runt 3h.. Jobbade iaf 6-15 i lördags då och sen packade jag på kvällen. Och imorse vid 4.30 gick jag upp för att sätta mig i bilen för en 7 timmars bilresa till Sälen.

Så där befinner jag mig nu! Har testat på att åka snowboard en stund idag för första gången i mitt liv. Fyfan vad svårt och jobbigt det var, helt sjukt, trodde jag skulle dö. Ska se om jag lyckas bättre imorgon, men tror jag kommer byta till skidor ändå. Det var planen från början. Får se hur mycket uppdatering det blir. Då jag inte kan lägga upp bilder från mobilen längre. Men ni får ha det så bra, det ska jag ha! Pussar!Skärmavbild 2014-04-13 kl. 18.40.26 Skärmavbild 2014-04-13 kl. 18.40.52

Har förresten börjat kolla om the O.C för 4:de gången. Är helt kär, sååå bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *