Still fight and I don't know why

Hej på er!

Hade en toppenkväll hemma hos Kellie i lördags. Söndagen var mysig, fikade med tjejerna en liten stund o så. Idag har varit en riktigt seg dag. Är så himla trött hela tiden och har ingen ork till någonting. Jag och Sabina släpade oss dock till gymmet iallafall. Sedan åkte jag hem till pappa, fick lite hemlängtan. Ska snart sova, har egentligen sovmorgon till 12 imorn, men eftersom jag åkte hem så måste jag gå upp vid 7 ändå för annars kommer jag inte in till stan. Ångrar mig nästan lite nu faktiskt. Aja, det ska bli skönt att sova i min säng.

Imorgon väntas teorilektion på körskolan och sen ska jag nog bara plugga hela kvällen. Pussar!Skärmavbild 2014-04-07 kl. 21.31.48

Bilden blev väldigt avlång haha. Bild på Moa, mig och Annie från i lördags.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *