Nine things

• André var min bästa vän i cirka 2 år innan mina känslor för honom kom fram. Hihi. Nu kan jag inte ens förstå varför jag inte insåg att det var honom jag tyckte om.

• Dricker jag inte kaffe minst en gång om dagen så känns det som något saknas.

• Jag är väldigt osäker och vill helst ha allting förklarat för mig minst 2 ggr innan jag gör nåt.

• Jag blir lätt paranoid. Tror jag glömt sätta alarmet t.ex och dubbelkollar ALLTID så att jag verkligen gjort det.

• Jag är en person som aldrig vill hamna i bråk eller vara ogillad utav någon. Får panik om någon är arg på mig eller om jag hör att någon sagt något elakt om mig! Försöker alltid lösa bråk och sånt så fort som möjligt!

• Jag har endast varit utomlands 3 gånger i mitt liv. Tyskland, Spanien och Egypten. Tycker det är jättetråkigt eftersom jag älskar att resa och älskar värmen..

• Jag är sjukt oteknisk, kan t.ex inte sätta på tv:n utan hjälp (sen när behöver man ha 3 olika fjärrkontroller för att sätta på tv:n!?) och jag förstår verkligen inte hur man ska koppla in datorn till projektorn och så man får ljud i högtalarna i skolan. Sånt där behöver jag hjälp med VARJE gång!

• Har aldrig fuskat på ett prov. Hade fått så sjukt dåligt samvete om jag hade gjort det!

• Känner sjukt mycket press på mig att alltid få bra betyg, hjälpa till hemma, jobba och vara duktig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *