Do you think we'll be in love forever?

Hejhopp!

Idag har det inte hänt speciellt mycket alls faktiskt. Har bara hängt framför datorn i princip. Och nu sitter jag framför datorn igen och lyssnar på Lana och kollar lite på tv med pappa. Ska nog lägga mig ganska snart!

Imorgon ska jag hem till André för lite kalas och sen åker jag med han in till stan och sover nog hos han då också. Blir säkert bra!

Kom också på innan att jag inte berättat vad doktorn sa om alla tester osv. Kan börja med att säga att jag inte har astma iaf. Så det är bra. Men det verkar som att mina luftrör har blivit extra känsliga mot lukter, damm och reagerar mer på detta än vanligt. Det vill säga att jag får ont i dom, svårt att andas ibland, jobbigt att anstränga mig och får slemhosta. Mysigt, jag vet. Och att det kan bli värre om jag åker på en förkylning. Men jobbigast är det när jag jobbar, eftersom det är mycket damm och olika lukter hela tiden där.. Men det verkade inte finnas något att göra åt detta. Så ja, detta kommer ju bli väldigt kul. Fast nej. Men nu vet dom som undrar iaf. :)Skärmavbild 2013-08-24 kl. 22.48.34

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *