Does it look like I've got everything under control? I'm good at faking it.

Hejhej!

Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag av en sovandes pojkvän i sängen. Som hade köpt världens godaste choklad till mig dessutom. Gosekille. ♥ La mig bredvid och pussade lite på honom innan det blev dax för kvällsmat. Sen så drog vi oss mot badplasten där lite av mina släktingar var. Fiskade och lite så. skulle badat var tanken, men det blåste som tusan, så det sket vi i. Drog hem och duschade och sen la vi oss i sängen med popcorn, chips och oth. Sen somnade vi runt ett någon gång. Idag vaknade vi vid elvatiden och gick upp o gjorde massa toast. Kollade oth och sen gick vi ut och la oss i solen. När han drog hem tog jag en dusch o satt vid datorn. Nu kollar jag på tv och ska snart käka.

Imorgon blir det jobb 6.00-12.30. Sen ska mest troligt jag och André dra och käka pizza eller nått. Mysigt!Skärmavbild 2013-07-29 kl. 19.28.44

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *