Du satte mitt hjärta i brand.

Hej igen!

Nu är jag tillbaka efter 3 dagar i Källsjö. Åkte som sagt hem till André efter jobbet i måndags. Sen på Tisdag gick vi upp tidigt för att räfsa gräs, och efter det drog jag och jobbade till 20.00. Myste lite när jag kom tillbaka och sen upp för att jobba igen kl 6.00. Kom hem vid ett någon gång och vi åt lite mat och jag tog en powernap. Sen drog vi till Egnared igen och räfsade gräs. Jobbade i tre timmar tror jag och sen drog vi och badade. Lagade mat och myste med massa gott framför Sverige – Tyskland. Idag är jag ledig, har bara varit och tagit upp gräset som vi räfsat. Och sen myste vi lite innan André drog till jobbet och jag satte mig på moppen för 1h färd hemmåt. Och nu har jag tagit en väldigt välbehövlig varm dusch och sitter med en kopp kaffe framför tv:n. Lär bli så resten utav kvällen med. Usch vad jag är trött och en förkylning har jag lyckats dra på mig. Imorgon blir det jobb igen. Puss! :)

20130725-160037.jpg

20130725-160043.jpg

20130725-160049.jpg

Och nej jag är inte naken på pussbilden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *