Försov mig…

Japp, idag, för första gången i mitt liv så försov jag mig. JAG. FÖRSOV. MIG. Kan knappt fatta det, haha, det är så inte likt mig! Det ironiska är att vi satt och snacka om det igår hos mormor och morfar, att jag aldrig hade försovit mig osv. Klart jag gör det dagen efter. Som tur var så kunde pappa skjutsa mig. Så vi körde iväg i racerfart och jag stämplade in exakt 07.59 och jag börja 8.00. Puh.

Nu har jag 4 arbetsdagar kvar i rad. Sen en dags ledigt. Eftersom familjen inte kommer vara hemma nästa vecka så åker jag hem till André efter jobbet på Måndag och stannar där tills Torsdag troligtvis. Sen blir det dubbeljobb. Ska räfsa gräs innan jobbet, sen jobbar jag 13.30 – 20.00. Kommer vara helt slut känner jag. Och det är precis vad jag är just nu, helt slut. Så det var allt för mig. Köss.Skärmavbild 2013-07-20 kl. 19.04.01

Detta hade ju faktiskt varit väldigt gott just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *