Boy you're so dope, your love is deadly

Hejsan!

Ett tag sen nu! Har klarat mig igenom ett nationellt prov i svenska, och samma dag ett idrottsprov (igår). I måndags tränade jag, pluggade lite och sen gick jag hem till Cajsa och åt American pancakes. Gotttitt! Igår tränade jag också. Och efter det så gick jag hem till André och myste med popcorn, oth och fotboll hela kvällen.

Nu ligger jag i sängen i Andrés lägenhet och väntar på att han ska komma hem så att han kan få sin nyckel. Sen ska jag dra mig mot Cajsa för lite fika och sen ska jag hem. Längtar verkligen efter att få sitta i ett tyst rum för mig själv med några avsnitt av gossip girl. Är så sjukt trött. Så nu tror jag ni vet hur min kväll kommer se ut. (väldigt flummigt inlägg).  Hoppas ni har det bra! Puss ♥

tumblr_mlrdmziFZO1sn26dso1_500

Gos..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *