Kymco Super Fever ZX

Hejsansvejsan!

Idag kände jag för att ta hand om min kära lilla kymcis. Så jag fyllde på olja, laddade batterierna, tvättade honom och efter många om och men så startade han faktiskt (efter att ha laddats i ca 2h). Så nu har jag rastat av han för första gången i år (haha eller nått sånt). NU känns det som vår, när man kan köra moppe utan att frysa med bara vårjackan på!

Jag har dessutom hängt ut tvätten utomhus, tagit disken, sen gosat med min kanin och låtit han hoppa fritt någon timma. Har även åkt en sväng till mamma för en kopp kaffe, och för att hämta oljan till mopeden. Helt sjukt vad fint väder det är. Är ganska stolt över mig själv som varit utomhus nästan hela dagen! :)

Skärmavbild 2013-04-20 kl. 14.19.58 Skärmavbild 2013-04-20 kl. 14.20.09

Ja ni ser, han blänker ju :’)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *