Man lever, man lär, det går väl sådär.

Tjenaree!

Fick som sagt sluta tidigare idag. Så fick tränat och kom hem vid 16 typ. Cajsen ringde o vi snackade la runt två timmar och sen hoppade jag in i duschen. Sen lagades det pulvermos och köttbullar till kvällsmat, haha. Ska ligga och kolla Gossip girl hela kvällen och längta till imorgon. Kanske skriva nått långsökt i mitt block och lyssna på Bruno Mars fina röst, helt nerkärad i hans låtar. Han måste ju ha den goaste sångrösten. Miss Li också, och Passenger, åh finns så mycket fint och lyssna på nu. Love, love.

Imorgon är det Tisdag, (Haha no shit?) och då ska klassen till Klitte för att simma 1000 m. Får se hur det går efter dagens 16 km cykling. Ska nog gå bra! Eftermiddagen kommer spenderas med den finaste killen, laga mat och mysa. Ja, jag längtar till imorn. Pussar och kramar! ♥

b2f07e2f8b7fe638a09f9c00b39fa957

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *